Wybór uczelni
Wybór uczelni
Czy ktoś z was planuje udać się na studia? Nie wiecie na jaką uczelnię warto się zdecydować? Ze swojej strony mogę wam polecić ten link https://wseh.pl/pl/page/oferta-edukacyjna.html . Znajdziecie tam dużo ciekawych kierunków do wyboru. Według mnie nie ma lepszej oferty w internecie. Polecam serdecznie!
- Piece of cake
Re: Wybór uczelni
Znacie jeszcze jakieś uczelnie? Chętnie przejrzę wasze oferty.
Wiecie co, jeżeli chcielibyście rozpocząć studia prawo w biznesie ale nie wiecie, na którą uczelnię najlepiej będzie postawić, to ja od siebie polecam WSZIB. Moich znajomi ukończyli tam kierunki związane z informatyką i bardzo sobie chwalą podejście wykładowców a także sam program nauczania. Przejrzyjcie sobie ich stronę, a znajdziecie więcej przydatnych informacji.
Wszystko zalezy od tego o jakich kierunkach studiów myślicie. Jeśli jest to na przykład pielęgniarstwo czy fizjoterapia to koniecznie zerknijcie sobie na Mazowiecką Uczelnię Medyczną w Warszawie. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia, dużo ćwiczeń. Ta szkoła świetnie przygotowuje do wykonywania pracy w zawodzie, uczy praktycznych umiejętności