Praca Francja

AsiaS
Praca Francja

Post autor: AsiaS »

Cześć! Jeśli szukacie zatrudnienia we Francji to mogę polecić Wam oferty na polandworkforce/com/praca-francja/, gdzie poprzez agencję pracy tymczasowej uda Wam się znaleźć odpowiednie zatrudnienie ;)

Kswerk
Re: Praca Francja

Post autor: Kswerk »

W Polsce też są dobre oferty. Ja znalazłem w imex-logistics/pl/Praca.html a że firma się rozwija, podbija kolejne rynki to ciągle rąk do pracy szukają

luiza34

Post autor: luiza34 »

Teraz we Francji nie jest tak kolorowo. W Polsce można znaleźć dobrze płatne zajęcia. Jeśli lubicie pisać i język polski nie sprawia Wam problemów, to zerknijcie tutaj polecane-strony/pl/ogloszenia-praca-f14/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t2079.html . Szukają copywritera. Można wykazać się pomysłowością i poznać nowe trendy. Praca jest interesująca nie ma nudy. Warto spróbować.

menni

Post autor: menni »

Nigdzie nie jest kolorowo, mamy jednak kryzys po pandemiczny. Dlatego uważam, że najlepiej szukać pracy u nas w kraju, gdyż jej nie brakuje. A już zwłaszcza jeśli jest potrzebna praca Warszawa - w Stolicy można znaleźć wiele ciekawych ofert

Marson

Post autor: Marson »

Nie tylko liczy się dobre stanowisko, ale również wygodny dojazd do pracy z domu, żeby też nie marnować wielu godzin na stanie w korach. Jeśli ma być to praca w woj. Warmińsko-Mazurskim to warto zajrzeć na fachpraca/pl/oferty-pracy/l/warmi%C5%84sko-mazurskie/ gdzie jest sporo konkretnych propozycji z wielu branż, a jednak wiele firm za fachowców jest w stanie zapłacić naprawdę dużo.

zuzia852

Post autor: zuzia852 »

Jak planujecie wyjazd za granicę do pracy do Niemiec to tutaj https://zwrot-podatkow.pl/ksiegowosc-niemiecka-gewerbe macie opisane jak wygląda tam księgowość, będziecie jej potrzebować do rozliczenia z podatku. Bo samemu ciężko się za to zabrać jak sie nie zna języka.

ODPOWIEDZ